Grunnkrus elvepadling

Neste kurs: 30-31. mai

2-4 personar

2 dagar

Inkludert: Sertifisert guide, kajakk og utstyr, våttkort

Fra: kr 2999 

Perfekt for deg som ønsker å lære deg ein trygg og adrenalinfylt aktivitet.

Vi gjennomfører grunnkurs i elvepadling, der du vil lære sikker og god padling etter NPF sine krav. Etter endt kurs kan du bli tildelt våttkort gjennom systemet til Norges padleforbund!


Området

Kurset foregår på Hellesylt, Sunnmøre. Til dette vakre området kjem elvepadlera frå heile verda for å oppleve dei friske elvene og den fantastiske naturen. Det ligg også perfekt til rette for gode nybegynnerelver som er perfekte til kursing.

Program


Kurset begynner med introduksjon av padling og elvepadling. Her lærer du det grunnleggende innen padling og utstyret. Deretter blir du kjent med kajakken på rolig vatn, mestre å komme deg inn og ut av kajakken, over og under vann. 

I elva


Allerede i løpet av første dag beveger du deg ut i elv, og lærer det mest grunnleggende.

Læringskurven er bratt, men instruktørene passer alltid på at alle henger med og tilpasser nivået til hver enkelt deltaker.


Dag 2


Dag to beveger du deg mer ut i elv. Her begynner du virkelig å få følelsen av å være i et med naturkreftene, og mange vil nok kjenne adrenalinet bruse i kroppen. Det trenes på teknikk, sikkerhet og kamerat-redning i gruppa. Målet er å komme på en elv som har grad 2, og padle en litt lenger tur sammen.


Kven passer kurset for?


Kurset passer for deg som aldri har padlet kajakk før, og deg med litt erfaring. Instruktørene er profesjonelle elvepadlere utdannet innenfor Norges Padleforbund sin våttkortstige og utdannet guider gjennom norsk naturguideforbund.


Kva er våttkort?

Norges padleforbund sin utdanningsstige heiter våttkort. Dette er utarbeida for å få ein felles forståelse av kompetansen innanfor dei forskjelege padlegrenene. Våttkortstigen kan variere gjennom dei forskjellege greinane, men for havpadling går den for eksempel slik: Introduksjonskurs – grunnkurs – teknikkurs – aktivitetslederkurs – vidergåendekrus – veilederkurs.

For å kunne leie kajakker krevs det ofte at ein har våttkort, både i Norge og utlandet. Norges padleforbund er meldem av European Paddlepass, noko som gjer at våttkorta har internasjonal betydning.

Alle Fjord Nature sine guidar og instruktørar har minimum aktivitetsleder i våttkortstigen.

Ta med:

  • Ullundertøy

  • Mat og drikke

  • Håndkled

  • Tørre klær (ekstra skift)

Fra: kr 2999 

Org. nr: 923 568 697

Hellesyltvegen 37, 6218 Hellesylt

phone: (0047) 417 58 796

©2020 by Fjord Nature.