Fjordpadling

Dagleg klokka 10:00

1-8 personer

4 timar

Inkludert: Sertifisert guide, kajakk og utstyr

Fra: kr 899

Opplev fjorden på nært hold med en lokalkjent kajakkguide. Stabile og komfortable kajakker, tandem eller singel kajakk. 

Fjordpadling


Ved bruk av våre fantastiske fjordkajakkar tar vi deg med på et eventyr i fjorden. Kom tett på naturen, opplev dyrelivet og draum deg vekk under dei enorme fjella. 


Turen


Vi startar frå Fjord Nature basecamp på Hellesylt. Vi sjøsett kajakkane rett utgangen av Hellesyltfossen som er eit spektakulært syn i seg sjølv. 


Skreddersydd

Vi er på fjorden i om lag 3 timar. Vår vanlege tur går ut til fossekråa som er ein flott foss, og tilbake langs andre sida av fjorden. Omd et er ønskeleg kan vi padle tilpasse ruta etter kva som er ønskeleg, og det er også mogleg å ta seg ein liten fottur langs fjorden. 


Fjordgård


Vi padlar forbi fleire forlatte fjordgårdar. Her vil guiden fortelje om spennande historier, og det er til og med mulig å ta seg ein tur til ein av gårdane. 


Kven passar turen for

Dette er ein lavterskel tur som passer for så å sei alle. Så lenge ein er svømmedyktig og kan reise seg opp å ned kan ein bli med på guida fjord padling. Våre kajakker er spesialdesigna for å bruke på guida turar og padling i fjorden. Derfor kan vi garantere at ein både kan føle seg trygg og komfortabel på våre guida turar.

Utstyr ein bør ha med på turen

  • Mat/snacks og drikke

  • Ekstra skift

  • Solbriller/solkrem

  • Kamera?

Fra: kr 899

Org. nr: 923 568 697

Hellesyltvegen 37, 6218 Hellesylt

phone: (0047) 417 58 796

©2020 by Fjord Nature.