Padling gjer deg lykkelig!


Padling er balsam for sjela, fysisk aktivitet, mestring og naturmøte!

Det er ikkje utan grunn at kajakkpadlera ofte er veldig lykkelige. Padling er ein aktivitet som inneheld både fysisk aktivitet, mestring og naturmøte. Har du ein dårlig dag eller slit med å holde deg fysisk aktivt, då er padling absolutt tingen!


Invester i kunnskap


Tørrtrening på land før ein er klar for å sjøsette kajakken!

Ved å ta eit kajakkurs er ein komt langt på vegen til å bli ein sjølvstendig kajakkpadler. Då lærer ein alt som skal til for å padle både trygt og med rett teknikk. Fjord Nature arrangerar kajakkurs i verdsarvområdet vestnorsk fjordlandskap. Her får oppleve både Sunnylvsfjorden og Geirangerfjorden samstundes som ein får utdelt våttkort i padling.


Ein aktivitet for alle

Om du ønsker det enklast mulig er det havpadling som er tingen. Dersom ein ønsker å utfordre seg sjølv er kanskje elvepalding det rette. Her er det meir fart og adrenalin samstundes som at ein trenar kroppen og opplever stor meistring.


Sosialt miljø


Samarbeid er ein viktig del av kajakkpadlinga

Felles for både havpadling og elvepadling er at det er eit svært sosialt og inkluderande miljø. Ein er avhengig av kvarandre, og det blir aldri for få med på kajakktur. I padlemiljøet får ein venner for livet.


Org. nr: 923 568 697

Hellesyltvegen 37, 6218 Hellesylt

phone: (0047) 417 58 796

©2020 by Fjord Nature.