Helge Kvam Karbø

Helge Kvam Karbø

Daglig leder / Guide

Helge er hele gjengens sjef og daglig leder av Fjord Nature. Han er en stå-på kar uten like, og sørger for at de ansatte alltid trives i jobben sin. Han etablerte Fjord Nature i hjembygda si Hellesylt i 2019, og har siden den gang jobbet dag og natt for å skape gode opplevelser for både gjester og guider. Helge er utdannet naturguide ved Høgskulen i Volda, og i tillegg til å drive firmaet er han guide og instruktør på turer og kurs. Favoritthabitat: I godt kjente trakter rundt Hellesylt, enten på fjorden eller i fjellet.

helge@fjordnature.com
Sol Idland

Sol Idland

Guide / Manager

Dette er Sol. Sol har erfaring fra så og si hele kysten vår her i Norge og etter mange år på let etter den gode snøen har hun perfeksjonert måten å vise til den til andre. I tillegg til enorm turerfaring har sol relevant bachelorgrad fra Høgskolen i Volda, og diverse skredkurs fra Norsk Fjellsportforum. Favorittur: Den beste turen er der snøen er god og følelsen sitter.

sol@fjordnature.com
Sigrid Håndlykken

Sigrid Håndlykken

Guide / Manager

Sigrid er ei engasjert dame som jobber med alt fra guiding og kurs til administrative oppgaver. Hun har også relevant utdanning som naturguide fra Høgskulen i Volda, i tillegg til instruktør-utdanning i havpadling fra Norges Padleforbund. Favoritthabitat: Snødekt terreng over tregrensa.

sigrid@fjordnature.com
Øystein Lønsethagen

Øystein Lønsethagen

Guide

Øystein har forkjærlighet for bratte tinder, god snø og formasjoner i landskapet - som gjør Sunnmøre til den perfekte lekeplassen. Øystein har en utdanning som veileder i friluftsliv, og studerer for å bli naturguide ved Høgskulen i Volda. Favotitthabitat: Høyfjellet.

Gyrid Fosse

Gyrid Fosse

Guide

Gyrid bruker det meste av både fritid og arbeidstid på vannet. Hun er utdannet naturguide fra Høgskulen i Volda, og har i tillegg instruktør-utdanning i havpadling fra Norges Padleforbund. Favotitthabitat: På bøljan blå.

Nora Lindi

Nora Lindi

Guide

Hils på Nora! Nora har tidligere studert friluftsliv på Høgskulen i Volda, og er for tiden student på NTNU i Trondheim. Bli med Nora på tur til fjells, på sykkel eller i kajakk, for en uforglemmelig opplevelse fylt med gode historier.