Helge Kvam Karbø

Helge Kvam Karbø

Daglig leder / Guide

Helge etablerte Fjord Nature i hjembygda si Hellesylt i 2019, og har siden den gang jobbet dag og natt for å skape gode opplevelser for både gjester og guider. Helge er utdannet naturguide ved Høgskulen i Volda, og i tillegg til å drive firmaet er han guide og instruktør på turer og kurs.

helge@fjordnature.com
Sol Idland

Sol Idland

Guide / Manager

Sol har erfaring fra hele Norgeskysten, og hun har etter mange år på jakt etter den gode snøen perfeksjonert måten å vise andre denne kunsten. Sol har en bachelorgrad i naturguiding, og er under NORTIND kvalifisering.

sol@fjordnature.com
Sigrid Håndlykken

Sigrid Håndlykken

Guide / Manager

Sigrid jobber med alt fra guiding og kurs til administrative oppgaver. Hun har også en bachelorgrad i naturguiding, i tillegg til instruktør-utdanning fra Norges Padleforbund.

sigrid@fjordnature.com
Øystein Lønsethagen

Øystein Lønsethagen

Guide

Øystein har forkjærlighet for bratte tinder som gjør Sunnmøre til den perfekte lekeplassen. Øystein har en utdanning som naturguide fra Høgskulen i Volda.

Gyrid Fosse

Gyrid Fosse

Guide

Gyrid bruker det meste av både fritid og arbeidstid på vannet. Hun er utdannet naturguide fra Høgskulen i Volda, og har i tillegg instruktør-utdanning i havpadling fra Norges Padleforbund.

Nora Lindi

Nora Lindi

Guide

Nora har bakgrunn og utdanning i friluftsliv fra Høgskulen i Volda, og er for tiden student ved NTNU i Trondheim.