Om oss

Fjord Nature har som visjon å tilby verdens beste naturopplevingar. Derfor har vi verdens beste team av guider og ansatte. Velkommen!Våre guider

Helge Kvam Karbø

Helge Kvam Karbø

Daglig leder / Guide

Helge er hele gjengens sjef og daglig leder av Fjord Nature. Han etablerte Fjord Nature i hjembygda si Hellesylt i 2019, og har siden den gang jobbet dag og natt for å skape gode opplevelser for både gjester og guider. Helge er utdannet naturguide ved Høgskulen i Volda, og i tillegg til å drive firmaet er han guide og instruktør på turer og kurs. Favoritthabitat: I godt kjente trakter rundt Hellesylt, enten på fjorden eller i fjellet.

Sol Idland

Sol Idland

Guide / Manager

Dette er sol. En blid jente med forkjærlighet til fjell og fjord. Sol har erfaring fra så og si hele kysten vår her i Norge og etter mange år på let etter den gode snøen har hun perfeksjonert måten å vise til den til andre. Sterke naturopplevelser, tilrettelegger og playmaker til mestringsfølelse er stikkord når du er på tur med Sol. I tillegg til enorm turerfaring har sol relevant bachelorgrad fra Høgskolen i Volda, og diverse skredkurs fra Norsk Fjellsportforum. Bli med sol på tur og du har med en guide som vil se deg som menneske samtidig som du forhåpentligvis får en opplevelse du sent vil glemme. Favorittur: Den beste turen er der snøen er god og følelsen sitter.

Sigrid Håndlykken

Sigrid Håndlykken

Guide / Manager

Sigrid er ei utadvendt og imøtekommende jente, som fungerer som Fjord Nature sin alt- mulig-kvinne. Hun jobber med alt fra guiding og kurs til administrative oppgaver. Sigrid er utrolig engasjert i arbeidet hos Fjord Nature, skal hun gjøre noe, så gjør hun det skikkelig. Det setter vi veldig stor pris på! Hun har også relevant utdanning som naturguide fra Høgskulen i Volda, i tillegg til å være sertifisert kajakkinstruktør gjennom Norges Padleforbund. Sigrid jobber for å skreddersy de beste opplevelsene til hver enkelt gjest, og på tur med henne rettes fokuset mot mestring, glede og tilstedeværelse i natur. Favoritthabitat: Snødekt terreng over tregrensa.

Øystein Lønsethagen

Øystein Lønsethagen

Guide

Øystein er en lidenskapelig og blid fjellfant, med forkjærlighet for bratte tinder, god snø og formasjoner i landskapet - som gjør Sunnmøre til den perfekte lekeplassen. På sommer og vinter trives han aller best i alpine fjell, med fokus på utvikling av ferdigheter og gode opplevelser. På tur med Øystein kan man forvente sikre avgjørelser og rett bruk av utstyr, følelse av mestring og nye kunnskaper. Øystein har en utdanning som veileder i friluftsliv, og studerer for å bli naturguide ved Høgskulen i Volda. Favotitthabitat: Høyfjellet.

Gyrid Fosse

Gyrid Fosse

Guide

Møt surfern Gyrid! Gyrid er ei blid jente fra Porsgrunn, som bruker det meste av både fritid og arbeidstid på vannet. Hun er utdannet naturguide fra Høgskulen i Volda, og har i tillegg instruktør-utdanning i havpadling fra Norges Padleforbund. I tillegg til å holde grunnkurs og introkurs i havkajakk, er gyrid en aktiv turgåer og skikjører. Engasjement, Trivsel og sikkerhet er viktige hovedpunkter på tur med Gyrid. Bli med henne på tur for å oppleve mestring og trivsel i trygge rammer! Favotitthabitat: På bøljan blå.

Nora Lindi

Nora Lindi

Guide

Hils på Nora! Nora er ei friluftsjente uten like, som hele livet har vært en aktiv turgåer og kajakkpadler. Trønderjenta trives aller best på lange turer i selskap med andre. På tur med Nora kan du forvente mye prat, gode historier og kunnskap om natur og geografi. Nora har tidligere studert friluftsliv på Høgskulen i Volda, og er for tiden student på NTNU i Trondheim. Bli med Nora på tur til fjells, på sykkel eller i kajakk, for en uforglemmelig opplevelse fylt med gode historier.