1. Tipp topp utstyr

Du får utstyr av beste kvalitet! Utstyret du får blir tatt vare på, vedlikeholdt og sett over av profesjonelle før etter hver tur. Hos Fjord Nature får du alt utstyr du trenger til topptur, og utstyret er noe av det beste som finnes på markedet idag. 

2. Spare penger

Det kan i mange tilfeller lønne seg å leie ski. Skiutstyr er relativt dyrt å kjøpe, da spesielt utstyr til bruk på topptur. Til topptur trenger du ikke bare ski, sko og staver, men også feller, skredsøker, søkestang og spade. Hvis du ikke står på ski med jevne mellomrom er det en stor utgift som kanskje ikke kommer til å lønne seg. Du kan også bare kjøpe noe av utstyret, og leie resten. Eier du bare skiutstyret? Da kan du leie skredutstyr til hver tur!

3. Vedlikehold

Du får ski som er tatt vare på av profesjonelle. Skiene blir preppet jevnlig og lagret trygt. Alt utstyr blir tørket og sett over, før og etter hver tur. Det blir sørget for at du får utstyr som er i sin beste stand før tur. 

4. Oppbevaring 

Du slipper å oppbevare skiene selv! Skiutstyr tar stor plass og blir som regel bare brukt deler av året, og tar derfor ofte opp unødvendig lagringsplass. Hva er vell ikke mer unødvendig enn å ha en hel masse utstyr stående å samle støv halve året? Ved å bruke leie ski slipper du det! 

5. Teste forskjellige ski

Du får en mulighet til å teste utstyr før du kjøper selv. Har du planer om å kjøpe utstyr selv, men er i tvil om hva du bør velge? Da er det perfekt å leie forskjellige ski, og finne ut hva du liker. Deretter kan du gå til innkjøp av det utstyret som passer deg best!

6. Slippe å ta med skiene på reise

Det er praktisk å leie utstyr på destinasjonen i forhold til å reise med utstyr. Ikke bare er det mye styr å reise rundt med skiutstyr, men det er også dyrt å ha med seg på fly. For å slippe unødvendig stress, kan du leie utstyr på destinasjonen, hvor det også kan oppbevares under oppholdet. 

Ønsker du å leie randonee utstyr? Vi i Fjord Nature har utleie av topptur og skredutstyr av beste kvalitet!