Aktuelt

Enkle toppturer på Sunnmøre

Sunnmøre er et eldorado for topptur entusiaster. Område svermer i topper, og det finnes fantastiske turer for alle sammen på alle nivå. Vi ønsker at alle skal ha gleden av de majestetiske fjellene. Her har vi samlet sammen tre fine og lette toppturer i Sunnmørsalpene!

Pakkliste til topptur med ski

For at du skal lykkes på toppturen er det viktig å ha med riktig utstyr. Ikkje nødvendigvis mest mulig, men det ein har med bør være både nyttig og gjerne ha fleire bruksområder.

Fridas tips til hva du bør ha i sekken

Hva du bør ha med deg i sekken og hvor stor sekk du trenger avhenger av om du skal gå en dagstur eller overnatte. Her er noen tips fra Frida på hva du bør ha med deg i sekken på fjelltur!

Fridas tips og pakkliste til kajakktur

Her finner du Fridas enkle tips for en behagelig padletur på fjorden og noen tips til hva du bør pakke med deg i kajakken. Dette er i tillegg til padleutstyret som åre, vest, spruttrekk og tørrdrakt.

Padling - en aktivitet for alle

Kajakkpadling har den siste tiden blitt veldig populært, og det er ikke rart å skjønne hvorfor. Det er en aktivitet som er lett å lære, morsom, sosial og man får oppleve naturen på en helt spesiell måte - det er rett og slett en aktivitet for alle.

Kajakkurs i vintervær, heilt fantastisk!

Vi hadde i dag vårens første kajakkurs, og det med snø i lufta. Kajakkpadling er heldigvis ein flott aktivitet uansett vær, ved bruk av gode tørrdraker og ullundertøy skal det faktisk litt til å fryse. Kurset gjekk føre seg frå Hellesylt i Sunnylvsfjorden og Geirangerfjorden.

16. mai pudder til folket

Denne dagen bør skrivast i historiebøkene. Skikøyring i 30 cm fersk nysnø i midten av mai hører nok til sjeldenheten, og stor kontrast for gårsdagens kajakkurs. Sunnmøre har virkelig vore heldige (eller uheldige?) med værgudane desse dagane.