Topptur på Sunnmøre - Sagafjord Hotel

Varighet: 4-dager | Pris fra: 11500,- |  Dato: Sjekk kalender  | Nivå: Medium

Ta kontakt

Høgdepunkt

  • 3 dager med topptur i Sunnmørsalpane
  • 3 overnattingar på Sagafjord Hotel Sæbø
  • Middag, frukost og lunsj inkludert
  • Profesjonell og norsk guide med gode lokalkunnskaper

Velkommen til fantastiske dager med toppturer, god mat og hyggelige mennesker på Sunnmøre. Her får du den beste pakken om du ønsker å endelig bestige dei majestetiske Sunnmørsalpane eller om du tar fatt på din første topptur. Ved hjelp av lokalkjente toppturguider fra Fjord Nature gir veg deg eit trygt opphold her på flotte Sagafjord Hotel på Sæbø. 

IMG_20200420_094705-min.jpg

Inkludert

  • 3 overnattinger i dobbeltrom på Sagafjord Hotel
  • 3x middag, 3x lunsj, 3x frukost
  • Profesjonell toppturguide
  • Rabatt på leie av toppturutstyr fra Fjord Nature 

IMG_2570-min.jpg

Pakkliste

Kalender

Dette er oppsatte datoer. Ta kontakt om du ønsker ein dato som ikkje er satt opp. 

DatoLedig
4.-7. marsJa
11.-14. marsJa
18.-21. marsJa
25.-28. marsJa
1.-4. aprilJa
8.-11. aprilJa
15.-18. aprilJa
22.-25. aprilJa
29.-2. maiJa


Program

IMG_2010-min.jpg

Dag 1

Vi møtes på Sæbø ved Sagafjord Hotel torsdag ettermiddag. Her møter dere guiden for perioden og blir litt kjent. Om det er nokon som ønsker å leie toppturutstyr blir det utdelt og tilpasset. Deretter blir det ein bedre 3-retters middag i fantastiske omgivelser på Sagafjord Hotel. 

Dag 2

No er det klart for topptur. Vi pakkar bilane og sett kursen mot dagens mål. Vi setter kursen mot den best egna toppen ut i frå vær og føre. Fingeren, Blæja eller Skårasalen kan være aktuelle mål. Når vi er ferdig med toppturen reiser vi tilbake til hotellet. Her venter det ein bedre 3-retters middag og koselig stund framfor peisen utover kvelden. Guiden vil være her til morgendagens turmål er planlagt. 

Dag 3

Etter ein deilig frukost på Sagafjord er vi klare for dagens mål. Slogen, Kvitegga eller Skårasalen kan være aktuelle om vær og føre tillet det. Vi leiter etter god snø og spektakulær utsikt. Her blir det forhåpentligvis veldig god skikjøring og gode bilder til sosiale medier. Etter turen venter festmiddag på Sagafjord. Vi tar ei oppsummering av turen fram for peisen og planlegger morgendagens tur.

Dag 4

Her blir det ein litt kortare dag. Om gruppa har krutt igjen til enda ein topptur eller ønsker ein dag i skitrekk planlegger vi kvelden før. Det blir ein flott dag som oppsumerer 4 innholdsrike dager. Klokka 15.00 takke vi for oss og kan sjå tilbake til en svært minnerik og flott tur. 

NB! om det er ønskelig med et tilpasset opplegg er vi selvfølgelig behjelpelige med det. 

IMG_20200420_135605-min.jpg

Kven passar turen for

Turar som er opne for alle passer for deg som har gått litt på topptur før og ønsker å utforske Sunnmørsalpane med ein profesjonell skiguide. Om dere bestiller ein privat tur for ei gruppe kan selvfølgelig nivå tilpasses deretter. Vi kan tilby både turer får nybegynnere til meir avanserte turar. 

Oppmøte

Sagafjord Hotel Sæbø.